skip to Main Content

Diensten

netbase zoeken

Alles voor uw vindbaarheid

Netbase Online staat voor uw vindbaarheid online en al onze diensten zijn dan ook erop gericht om ervoor te zorgen dat uw website online zo goed mogelijk gevonden wordt. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat u op social media goed vindbaar bent en dat uw posts een groot bereik halen. Dit alles om ervoor te zorgen dat u zoveel mogelijk mensen bereikt. Op die manier kunt u uw diensten of producten of boodschap met velen delen, wat zorgt voor een hogere omzet. Maar welke diensten hebben wij allemaal om ervoor te zorgen dat dit gebeurt?

Google Ads en Zoekmachine Marketing

Om ervoor te zorgen dat uw website zo hoog mogelijk scoort in Google maken wij gebruik van twee diensten die u individueel of gezamenlijk kan afnemen. Allereerst is er Google Ads, dit is het betaald adverteren van uw website in Google, waardoor u bovenin de zoekopdrachten verschijnt van de zoekwoorden die u heeft opgegeven. Daarnaast is er Zoekmachine Marketing (ook wel SEO genoemd). Zoekmachine Marketing houdt in dat uw website wordt geoptimaliseerd voor Google, waardoor uw website, zonder te adverteren, hoger in de zoekresultaten verschijnt voor uw zoekwoorden.

Video marketing

Video Marketing

Het is tegenwoordig niet meer te ontkennen dat video een erg populaire en machtige manier is om aandacht vast te houden op social media. Door middel van video marketing zorgen wij ervoor dat uw social media kanaal precies de juiste video’s heeft en deelt om de aandacht te krijgen van bestaande en nieuwe klanten. Haal dus het maximale uit uw sociale media door het gebruik van Video Marketing!

Facebook en Instagram Marketing

Niet alleen voor video’s zijn er hele marketingstrategieën te bedenken, ook voor social media kanalen als Facebook en Instagram is het belangrijk om duidelijk te hebben wie u bereikt en wat u ze te bieden heeft. Ook zijn er vele mogelijkheden om uw bereik te vergroten op social media en ervoor te zorgen dat u meer likes en volgers krijgt. Laat ons van Netbase Online u helpen op social media!

Back To Top