skip to Main Content
Online Succes? Wij Geven 5 Handige SEO Tips

Online succes? Wij geven 5 handige SEO tips

Verbeter uw zichtbaarheid op Google

Waarschijnlijk heeft u de term ‘SEO’ al vaker gehoord. SEO staat voor ‘Search Engine Optimization’. Dat betekent in het kort dat u uw website beter vindbaar maakt op Google. Wanneer u graag meer organisch verkeer op uw website wilt, dan kunt het het best gebruik maken van de service van een professioneel SEO Bureau om uw bedrijf omhoog te krijgen in de rankings van Google. Wij zetten graag de SEO tips voor u op een rij om uw website beter vindbaar te maken!

De drie belangrijkste punten van SEO

Hoe zorgt u dan dat uw website bij een bepaalde zoekterm hoog scoort op Google? Daarvoor zijn er drie pijlers die belangrijk zijn om uw website te analyseren:

  • Website-techniek. Zorg dus voor een snelle, veilige en gebruiksvriendelijke website.
  • Content, oftewel de kwaliteit van de informatie die u plaatst op uw website. Deze dient interessant en van belang te zijn.
  • Autoriteit in hoeveel links er naar uw pagina zijn vanaf andere websites.

Over de website-techniek en de content van uw pagina heeft u zelf controle, over de autoriteit van uw pagina echter niet. Wanneer u serieus met SEO aan de slag wilt dan doet u er goed aan om een SEO Adviesbureau in te schakelen.

5 SEO tips

Naast het werken met een SEO bureau kunt u ook zelf een aantal dingen doen om de vindbaarheid van uw website te verbeteren.

  1. Beveilig uw verbinding met SSL. Google gaf eerder al aan dat websites met een versleutelde verbinding hoger worden geplaatst dan websites zonder deze verbinding.
  2. Een snelle laadtijd. Bezoekers houden niet van websites met lange laadtijden en zullen dan snel wegklikken naar een andere site.
  3. Responsive design. Zorg dat uw website zich aanpast op het apparaat waarmee de bezoeker uw website bekijkt. Een bezoeker die vanaf zijn mobiele telefoon uw desktop website te zien krijgt zal waarschijnlijk verder zoeken naar een betere website.
  4. Optimaliseer uw meta-titel en meta-omschrijving. Deze meta’s zijn de manier waarop uw website weergegeven wordt op Google. Een prikkelende titel en omschrijving zorgen voor meer kliks!
  5. Pas op voor negative SEO! neem contact met ons op wanneer u hier meer over wilt weten.
Back To Top